خانواده دوچرخه سوار مشهدی به اراك رسیدند

سفر دو نفر و نصفی با دوچرخه در جاده های ایران

سفر دو نفر و نصفی با دوچرخه در جاده های ایران

سفرگو: 193 روز است كه ركابزنی برای فرهنگ سازی را شروع كرده اند، فرهنگ سازی برای حفظ امانتی كه از آیندگان در دست داریم و شامگاه گذشته بعد از طی 3500 كیلومتر از مسیر خود در جاده های ایران به اراك رسیدند.


به گزارش سفرگو به نقل از ایسنا، ساعت حول و حوش سه پس از ظهر بود كه خبر ورود قریب الوقوع خانواده دوچرخه سوار مشهدی به اراك را دریافت كردم. قرار بر این بود كه ساعت 5 ابتدای سنجان به استقبال شان برویم. با خودم گفتم كه احیانا 10 دقیقه یك ربعی تاخیر خواهند داشت. دوچرخه است و فراز و نشیب جاده. اینجا در ادارات و همایش ها همیشه چندین دقیقه تاخیر جزو سین برنامه به حساب می آید، ركاب زدن در جاده كه جای خودش را دارد. ساعت پنج دقیقه به پنج عصر بود كه تماس گرفتم، اظهار داشت كه رسیده اند. آدرس دقیق را كه گرفتم، چند دقیقه بعد كنارشان بودم. حال خوبشان را و شادی و نشاط شان را كه دیدم، دلم قنج رفت و هوای سفر به سرم زد و چقدر دوست داشتم كه من هم همراه شان باشم.
كنار جاده مناسب نبود برای صحبت و عكس یادگاری، دور میدان انقلاب، چند دقیقه ای را هم سفر خاطراتشان شدم.
احسان منصوریان، شیما هاشمی نیا زوج خوش سفری هستند كه با ارسلان كوچكشان دل به جاده زده اند و زیبایی های ایران را جرعه جرعه می نوشند.
احسان منصوریان در مورد آغاز این سفر اظهار داشت: ما 22 فروردین ماه امسال سفرمان را از مشهد شروع كردیم و قرارمان بر این بود كه یك سال را در شهرهای مختلف ایران و به خصوص كلانشهرها ركاب بزنیم تا بتوانیم شعار "حفظ آب و خاك و هوای پاك برای نسل های آینده" را به دیگر هموطنان خودمان منتقل نماییم.
وی اضافه كرد: تا الان حدود 3500 كیلومتر از مسیر را ركاب زده ایم. خیلی ها تصور می كنند كه ما در طول سفر، همراه با بچه اذیت می شویم ولی این تصور درستی نیست چون كه انسان با تدبیر و تهمیدات مناسب، بررسی شرایط و تجهیزات مناسب می تواند با بچه شیرخواره هم به سفر برود، فقط كافی است كه انسان ابتدا انتظارات خویش را از زندگی تغییر دهد و پس از آن متناسب با سبك زندگی كه انتخاب كرده است خودش را تجهیز و مهیای سفر كند.
ارسلان را كه در تریلر مخصوص كودك دیدم، سن او را پرسیدم، احسان اظهار داشت: زمانی كه ما سفرمان را شروع كردیم، ارسلان 8 ماهه بود و هم اكنون 14 ماهه است.
از برنامه های مد نظرشان برای پس از این سفر هم پرسیدم كه احسان با همان شور و نشاطی كه ردی از خستگی طی طریق نداشت اظهار داشت: انشالله سال آینده این سفر تمام می شود ولی تایم دقیقی برای به آخر بردن این سفر در نظر نداریم و آنطور هم نخواهد بود كه حتما راس یك سال سفرمان را به اتمام برسانیم.
وی به شهرهایی كه در خلال سفر پشت سر گذاشته اند هم اشاره ای كرد و اظهار داشت: ما در طول سفر شهرهای مشهد، نیشابور، سبزوار، اسفراین، بجنورد، گرگان، ساری، رشت، خلخال، اردبیل، مشكین شهر، اهر، ارومیه، مهاباد، میان دوآب، بوكان، سقز، سنندج، همدان و ملایر را پشت سر گذاشته ایم و هم اكنون در اراك هستیم، از اراك هم به سمت مركز كشور و شهرهای خمین، گلپایگان، اصفهان، یزد، شیراز، بوشهر، بندرعباس، كرمان و پس از آن هم به سمت خراسان، بیرجند و مشهد خواهیم رفت.
برایم سوال بود كه هزینه های این سفر از كجا تامین می شود، پرسیدم، احسان اظهار داشت: تحصیلات من در حوزه مهندسی عمران است ولی بنا بر علایق خود به سمت عكاسی و معماری رفتم. هزینه های این سفر را هم از پس انداز چندین ساله خود پرداخت می كنم. درآمد و اسپانسر خاصی هم در این سفر نداشته ایم. ما ترجیح دادیم نشان بدهیم كه می گردد با همان درآمدی كه داریم و یك سری تغییرات در سبك زندگی حتی به یك سفر یك ساله رفت.
احسان منصوریان، ارسلان كوچك را هم علاقه مند به سفر دانست و اظهار داشت: هنوز زمان دقیقی برای سفرهای بعدی خود تعیین نكرده ایم ولی بطور قطع ارسلان مثل یك بچه عادی نیست كه فقط در خانه بماند، باید او را به سفر برد و گرداند و شرایطی كه الان می پسندد و به آن علاقه دارد را ادامه داد. بطور قطع من هم در این فكر هستم كه این سیستم را با روش های جدیدی ادامه بدهیم، شاید هم سفرهای جدیدی را شروع كردیم.
احسان، هدف خودشان را از این سفر توضیح داد و اظهار داشت: اینكه خیلی ها تصور می كنند آن چیزی كه الان در اختیار داریم، میراث گذشتگان ماست؛ تصوری است كه من با آن مخالف هستم. من معتقدم همه این امكانات، حتی خانه ای كه در آن زندگی می نماییم، امانتی است كه ما از آیندگان در اختیار داریم. حتی زمانی كه به كوه می رویم و آبی از چشمه ای می نوشیم، آن چشمه متعلق به آیندگان ماست. اگر این آخرین ذره آب را آلوده نماییم، آخرین خاك را از بین ببریم و آخرین درخت را هم قطع نماییم، برای آیندگان چه چیزی باقی می ماند؟
وی افزود: در شهرها هم به جهت اینكه یك نقطه آغاز به مردم بدهیم تا سبك زندگی شان را به سبك زندگی پایدار و پاك تغییر بدهند و توسعه بدهند، در بحث دوچرخه سواری و ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه به جای وسایل نقلیه آلاینده شخصی كارگاه برگزار می نماییم و مردم را به استفاده از آن تشویق می نماییم و در كنار آن از مدیران شهری هم پیگیری و مطالبه می نماییم تا زیرساخت های مربوط به دوچرخه سواری را توسعه دهند.
از احسان در مورد عكس العمل مردم نسبت به این نوع سفر هم پرسیدم كه اظهار داشت: عكس العمل مردم كه عالی بوده است. من خیلی خوشخال هستم كه چنین هموطنان فرهیخته و خوبی داریم. خداراشكر ما به هر شهری كه وارد شدیم با انسان های خوب آن شهر و دیار آشنا شدیم. همه چیز عالی بوده است. این سفر فقط متعلق به ما دو نفر و نصفی نیست، همه كسانی كه به هر شكلی به ما كمك كردند و ما را همراهی كردند هم در این سفر با ما شریك و دخیل هستند و در موفقیت این سفر هم سهیم خواهند بود.






1397/07/29
14:01:43
5.0 / 5
1822
تگهای خبر: سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد