همرمان با برگزاری پنجمین اجلاس شهرداران آسیایی صورت گرفت

برگزاری نمایشگاه عكس بناهای تاریخی ایران در تركیه

برگزاری نمایشگاه عكس بناهای تاریخی ایران در تركیه

سفرگو: پنجمین اجلاس مجمع شهرداران آسیایی با شعار شهرهای آسیایی هوشمند، تاب آور و زیست پذیر در غازی انتپ تركیه برگزار گردید. این نمایشگاه میزبان آثار برگزیده جشنواره عكس بناهای تاریخی ایران است.


به گزارش سفرگو به نقل از روابط عمومی صندوق احیای بناهای تاریخی ایران، این اجلاس بین ­المللی كه با حضور بیشتر از ۲۵۰ شهردار آسیایی و كارشناسان شهری و از سازمانهای بین المللی از ۸ تا ۱۱ آذر ماه در حال برگزاری است، نمایشگاه عكسی از بناهای تاریخی و بازسازی شده صندوق احیاء و بهره برداری از اماكن تاریخی و فرهنگی ایران جهت نمایش علاقمندان و شركت كنندگان در اجلاس برپا گردید.
این نمایشگاه عكس در حاشیه این اجلاس بین المللی برگزار شده است و خانم اشرفی؛ معاون شهردار تهران و خانم شارقی؛ مدیركل امور بانوان استانداری تهران به نمایندگانی از ایران به معرفی فعالیتهای صندوق احیاء و بهره برداری از بناها و اماكن تاریخی و فرهنگی به فاطمه شاهین شهردار شهر غازی انتپ پرداخته و كتاب مربوط به فعالیت های صندوق احیاء به وی اهدا و از ایشان برای بازدید از تهران دعوت بعمل آمد.
بنا بر این گزارش؛ مجمع شهرداران آسیایی الان فرصتی را فراهم تولید كرده است كه مدیران و اندیشمندان شهری آسیایی با همتایان خود در شهر زیبای غازی انتپ به تعامل و تبادل رویكردها، اندیشه ها، دانش و تجارب مدیریت شهری بپردازند. در حقیقت شهرهای آسیایی به جهت موقعیت جغرافیایی شان در طول تاریخ همواره در كانون تعاملات اقتصادی، علمی و فرهنگی و جریان های مبادله ای جهانی قرار داشته اند و از دوران تمدن های باستان تا كنون، به مثابه گره ها و حلقه های پیوند دهنده تعاملات تمدنی و دستاوردهای بشری، تجارب بهادار فرهنگ، تمدن، اقتصاد وشیوه های زیست را متواضعانه در اختیار همدیگر قرار داده اند و از یكدیگر درس ها آموخته اند.
شهر غازی انتپ نزدیك به دو میلیون نفر جمعیت دارد و یكی از قطبهای مهم اقتصادی تركیه به حساب می آید. با وجود دارا بودن بیشتر از ۳۲۰۰ خانه تاریخی و بازسازی و احیای آنها و همچنین داشتن عنوان شهر خلاق در خوراك از سازمان علمی و فرهنگی یونسكو در سال ۲۰۱۵ توانسته است گردشگران بسیاری را به خود جذب نماید و از برنامه های شهرداری این شهر احداث ۵ موزه مانند موزه پسته كه این شهر به آن معروف است و موزه پانوراما از تاریخ مردم این شهر، موزه حمام برای احیای فرهنگ و تاریخ گذشته و آداب و رسوم سنتی آن و موزه جغرافیا و حیوان شناسی در این سال بوده است.

1397/09/12
13:52:24
5.0 / 5
1668
تگهای خبر: تاریخی , تولید , شركت , فرهنگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد