برنامه های مشترك فرهنگی موزه دفاع مقدس، ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و در اربعین حسینی

برنامه های مشترك فرهنگی موزه دفاع مقدس، ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و در اربعین حسینی

به گزارش سفرگو موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان راهكارهای اجرایی و برنامه های فرهنگی در اربعین حسینی را طی برگزاری جلسه ای مشترك با یكدیگر بررسی كردند.


به گزارش سفرگو به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، جلسه مشتركی بین ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و موزه دفاع مقدس با مبحث بررسی راهكارهای مشترك برای فعالیت های فرهنگی در اربعین حسینی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطهری پور رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ابتدا گزارش مختصری از فعالیت های ستاد در بیست و یكمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات را بیان كرد: دراین دوره بیشتر از ۶۴ هزارنفرازدانشگاهیان سراسركشورثبت نام نمودند كه ازآن میان ۱۳ هزار نفر راهی عتبات عالیات شدند. الان درهفته های پایانی عملیات اعزام هستیم و ۱۴ مهر هم آخرین كاروان ها اعزام خواهند شد.
وی اظهار داشت: در دوره ای زندگی می نماییم كه گرفتار گرفتاری های مادی و دنیایی شده ایم و مظاهر مادی در انسان غفلت ایجاد می كند، در این شرایط مجموعه ها و كسانی كه یاد شهدا را زنده نگه می دارند كار ارزشمندی انجام می دهند، امیدواریم خدا به مجموعه موزه دفاع مقدس بركت بدهد و شرمنده شهدا نشویم.
وی ادامه داد: برای نسل جوان حضور در فضای موزه دفاع مقدس جذاب است و روایتگری خیلی از زوایای پنهان دفاع مقدس را به تصویر می كشد و برای دانشجوها و اساتید بطور قطع موثر خواهد بود.
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اظهار داشت: برای برنامه های قبل و پس از سفر زوار دانشگاهی استان تهران پیشنهاد می شود كه در مكان موزه، همایش هایی برگزارشود تا پیوندی بین دفاع مقدس و نهضت عاشورا برپا شود. در طول دوران دفاع مقدس تمام عملیات های ما با رمز نام اهل بیت(ع) و بر مبنای توسل به ایشان بود و كارهای سخت و نشدنی انجام شد.
وی اظهار نمود: همایشی در كربلا با عنوان« احلی من العسل» داریم كه با روایتگری راویان بعثه مقام معظم رهبری اجرا می شود و تاثیراتی كه شهدا از مكتب عاشورا گرفته اند را بیان می كند و پیوندی میان انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) و حماسه حسینی ایجاد می گردد كه تاثیر معنوی بالایی در زوار دانشجو دارد.
مطهری پور با اشاره به در پیش بودن اربعین حسینی اظهار داشت: متقاضیان زیادی داشتیم كه ستاد در اربعین موكب برپا كند اما به علل مختلف تصمیم گرفتیم تا از ظرفیت موكب های موجود بهره گیری نماییم، یكی از مجموعه هایی كه می تواند كمك حال ما باشد مجموعه بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس است.
دكترعلی اصغر جعفری، مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، در این نشست درباره راهكارهای مشترك بین موزه و ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اظهار نمود: می توانیم در مرزهای مهران و شلمچه تمهیداتی بیاندیشیم كه فضایی در اختیار مجموعه ستاد قرار بگیرد. در كارهای تبلیغاتی آمادگی پشتیبانی از مجموعه شما را داریم. همینطور در رادیو سرو كه روزانه هفت ساعت برنامه دارد و در بستر اینترنت پخش می شود، می توانیم بخشی از اطلاعات طرح شما را در اختیار مخاطبان قرار دهیم.
وی ادامه داد: ما در موزه دفاع مقدس سامانه ای به نام "موزه شهدا" بوجود آورده ایم و برای هر شهیدی می خواهیم موزه مجازی درست نماییم. هر موزه باید یك خادم داشته باشد. در ادامه مسیر همكاری، دانشجویان می توانند خادم شهدا شوند و موزه مجازی شهدا را به روز كنند. دانشجویان عشق و دانش این كار را دارند، این نعمت به مدد اباعبدالله(ع) و به اذن ایشان بوده است و این طرح بطور قطع ثمرات فراوانی خواهد داشت.
دكتر جعفری بیان كرد: اربعین حسینی مقدمه ای برای كارهای بزرگتر است. اگرهردانشجو به یك شهید وصل شود، ۲۵۰ هزار دانشجو با شهدا ارتباط معنوی برقرار می كنند كه هر كدام از این ها می توانند در افراد دیگری اثرگذار شوند.



1398/07/03
20:38:32
5.0 / 5
1557
تگهای خبر: زندگی , سفر , فرهنگی , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد