برگزاری سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی

برگزاری سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی

سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی با هدف دستیابی به نقشه راه توسعه خوراک ملی برای ورود به عرصه بین الملل در جهت رونق گردشگری با همکاری بخش خصوصی و دولتی برگزار گردید.


به گزارش سفرگو به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، سمینار تخصصی تبیین پروژه توسعه غذای ایرانی با حضور سید مصطفی فاطمی فیروزآبادی، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت در محل سالن تشریفات اختصاصی فرودگاه مهرآباد برگزار شد و سرفصل های روند بهره گیری از نگاههای نوین به منظور طعم سازی جهانی برای جذب و استقبال توریستهای خارجی در حوزه گردشگری خوراک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همینطور ضمن اشاره به این که این رویداد چگونه زمینه آشنایی با رایج ترین مفهوم صنعت خدمات غذا در دنیا را سبب خواهد شد، به امکان سنجی تطابق و همسان سازی غذاهای ایرانی که قابلیت لازم در این مفهوم را دارند و هم تمرکز بر احصای مباحث ریشه ای و تخصصی در بخش گردشگری خوراک تاکید گردید. تمرکز بر ظرفیت های مختلف گردشگری خوراک بعنوان محصول نوپای صنعت توریسم کشور، محافظت از داشته های فرهنگی و تمدنی کشور به دنبال پرداختن به ظرفیت های این حوزه، احیای طعم های بین المللی در غذاهای ایرانی، تبیین شاخصهای ارزیابی و پیشرفت پروژه توسعه غذای ایرانی، احیای دستورالعمل غذاهای سنتی ایرانی بر اساس طعم و مزه ایرانی و هم دسترسی سریع و مورد پسند شدن خوراک بومی کشور منطبق با علایق بین الملل همچون مباحث مطرح شده در این رویداد بود. همینطور در این جلسه که مدیران حوزه گردشگری بخش دولتی و خصوصی، کارشناسان و مدیران واحدهای پذیرایی و آشپزان ماهر ایرانی هم حضور داشتند، سید مصطفی فاطمی، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی از پوستر دومین رویداد سراسری ایران و گردشگری خوراک در سده نو که مقرر است یکم مرداد سالجاری در محل مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شود، رونمایی نمود.


منبع:

1401/03/10
16:54:03
5.0 / 5
403
تگهای خبر: توریست , خدمات , فرهنگی , گردشگری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد