در گزارش سفرگو مطرح شد؛

راه اندازی ۳ دفتر خدماتی مسافرتی و گردشگری در گیلان

راه اندازی ۳ دفتر خدماتی مسافرتی و گردشگری در گیلان

به گزارش سفرگو، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از ایجاد ۳ دفتر خدماتی مسافرتی و گردشگری در استان اطلاع داد و اظهار داشت: با راه اندازی این دفاتر، حداقل برای ۴۰ نفر مستقیم شغل ایجاد می شود.



ولی جهانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار نمود: سهم اشتغالزایی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری گیلان کم نظیر است.
وی از ایجاد ۳ دفتر خدماتی مسافرتی و گردشگری در گیلان اطلاع داد و اضافه کرد: در برگزاری چهارمین کمیسیون فنی گردشگری تعداد ۵ تقاضای ایجاد دفاتر خدمات مسافرتی عنوان شد که و ۳ طرح آن مورد موافقت قرار گرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان با اشاره به اینکه دفاتر خدماتی مسافرتی نقش بسیار مؤثری در رونق، توزیع و ساماندهی سفر دارند، اظهار داشت: عملکرد مثبت و مناسب این دفاتر می تواند سبب رونق گردشگری استان و شهرستان شود.
جهانی از ایجاد ۲ دفتر خدماتی گردشگری با محوریت توسعه گردشگری سلامت در آستارا اطلاع داد و افزود: این دفاتر رویکرد سلامت محور داشته که در ایام آتی در شهرستان مرزی آستارا مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی افزود: با راه اندازی دفاتر یاد شده حداقل برای ۴۰ نفر مستقیم شغل ایجاد می شود.


منبع:

1402/04/30
11:08:24
5.0 / 5
376
تگهای خبر: خدمات , سفر , صنایع دستی , فرهنگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

راهنمای جامع سفر، اطلاعات کامل درباره تورهای داخلی و خارجی، بلیط های چارتر و هتل ها

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد