رئیس ستاد حج ایران در مدینه خبر داد:
پایان پرواز ایرانیان به مدینه
به گزارش سفرگو، رئیس ستاد حج ایران در مدینه از پایان پروازهای زائرین ایرانی به مقصد فرودگاه مدینه اطلاع داد. سازمان حج و زیارت اعلام نموده است تا دهم خردادماه عملیات انتقال زائرین ایرانی به عربستان ادامه می یابد.
به گزارش سفرگو به نقل از ایسنا، پروازهای زائرین «مدینه قبل» که از ۱۵ اردیبهشت ماه به مقصد مدینه شروع شده بود، صبح چهارشنبه ۱۷ خرداد ماه به پایان رسید. پروازهای جده تا ۱۰خرداد ماه ادامه دارد.
سازمان حج و زیارت اظهار کرد: پروازهای مدینه برپایه جدول برنامه ریزی شده و مجموعا ۲۰۶ پرواز به این شهر، انجام شد.
حمید رضا محمدی، رئیس ستاد مدینه در این زمینه اظهار داشت: تمام زائرین «مدینه اول» در چارچوب ۳۳۷ کاروان وارد عربستان شده اند و مشکل خاصی دراین خصوص وجود نداشته است.
شیرزاد پوش پاس، مسئول ستاد حج در فرودگاه مدینه هم اظهار داشت: در این مرحله ۱۸۵ پرواز توسط ناوگان داخلی (هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران) و ۲۱ پرواز توسط هواپیمایی ناس (عربستان) به فردگاه مدینه انجام شده است.
او با اشاره به کاهش تاخیر پروازها در پروازهای رفت حج، اضافه کرد: پروازهای بازگشت از مدینه، از روز ۲۵خرداد ماه آغاز خواهد شد و آخرین پرواز حج تمتع هم از این فرودگاه به کشور به انجام می رسد.
مسئول دفتر هواپیمایی هما در عربستان هم از انتقال تمام آب زمزم زائرین ایرانی به کشور خبرداد و اظهار داشت: ۹۰ هزار بطری آب زمزم که مقرر است در زمان بازگشت و در فرودگاه های ایران تقدیم زائرین شود، به کشور منتقل شده است.
بنابر اعلام سازمان حج و زیارت سال جاری از ایران حدود ۸۵ هزار و ۸۵۰ زائر در مناسک حج تمتع شرکت می کنند.
منبع: سفرگو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب