آمار فاجعه بار موزه های مهم دنیا در سال ۲۰۲۰

آمار فاجعه بار موزه های مهم دنیا در سال ۲۰۲۰

به گزارش سفرگو نتایج یک بررسی نشان داده مهم ترین موزه های جهان با کاهش ۷۷ درصدی بازدیدکنندگان روبه رو و به صورت متوسط ۱۴۵ روز را پارسال تعطیل بودند.


به گزارش سفرگو به نقل از فیگارو، موزه ها در سرتاسر جهان طی یک سال قبل با سنگین ترین نتایج ناشی از شیوع کرونا دست و پنجه نرم کرده اند و شمار بازدیدکنندگان موزه ها از ۲۳۰ میلیون نفر در سال ۲۰۱۹ به ۵۴ میلیون نفر در ۲۰۲۰ نزول داشته که از کاهش ۷۷ درصدی رجوع کنندگان به موزه ها در این بازه زمانی حکایت دارد.
بررسی سالانه نشریه «آرت نیوز پِیپر» که شامل ۲۸۰ موزه مهم در سرتاسر جهان بوده است نشان داده است این موزه ها پارسال به صورت متوسط ۱۴۵ روز درهای خویش را به روی مردم بسته اند.
موزه ملی چین که دومین موزه پربازدید جهان بعد از لوور فرانسه است از بتدای ژانویه برای سه ماه به صورت کامل تعطیل شد و بعد از آن با کاهش ظرفیت ۹۰ درصدی بازگشایی شد و شمار بازدیدکنندگان از روزانه ۳۰ هزار نفر به تنها سه هزار نفر کاهش پیدا کرد.
در اروپا، دو کشور ایتالیا و فرانسه طولانی ترین مدت قرنطینه و محدودیت های مسافرتی شدیدتری را در مقایسه با سایر کشورها تجربه کردند که همین مساله باعث اُفت چشم گیر فعالیتهای گردشگری در این دو کشور هم شد. بعنوان نمونه، بر مبنای اعلام سازمان جهانی گردشگری، شهر توریستی پاریس پارسال تنها پنج درصد از ظرفیت گردشگری خویش را دریافت کرد و سه موزه اصلی فرانسه شامل لوور، مرکز ملی هنری و فرهنگ «ژرژ پمپیدو» و موزه «اورسی» کاهش ۷۳ درصدی را در جذب بازدیدکننده به ثبت رساندند و در مجموع از ۱۶.۵ میلیون بازدیدکننده در سال ۲۰۱۹ به ۴.۵ میلیون بازدیدکننده بسنده کردند.
موزه لوور گزارش داده پارسال میلادی زیان حدود ۹۰ میلیون یورویی را به جهت بحران جهانی کرونا متحمل شده است.
در بریتانیا هم موزه ها بیشتر از نیمی از سال را تعطیل بودند و در مجموع کاهش ۷۷ درصدی بازدیدکننده ها راتجربه کردند. همینطور موزه «موزه دل پرادو» در شهر مادرید اسپانیا با تعطیلی ۸۰ روزه در مجموع ۷۸ درصد از مخاطبان خویش را در مقایسه با سال قبل آن از دست داد.
آمریکا که با بیشتر از نیم میلیون قربانی در صدر کشورها با بالاترین نرخ فوت بر اثر مبتلا شدن به ویروس کرونا در سرتاسر جهان قرار دارد، دارای قوانین و پروتکلهای متفاوتی در ایالت های مختلف است و شرایط بازدید موزه ها با عنایت به موقعیت جغرافیایی آنها متفاوت بوده است. خیلی از موزه ها و گالری های هنری هنوز در کالیفرنیا تعطیل هستند اما موزه «کریستال بریج» در آرکانزاس در ماه ژوئن بازگشایی شد.
موزه «گوگنهایم» نیویورک هم با ۸۸ درصد کاهش مخاطبان، بیشترین سقوط را در مقایسه با آمار قبلی تجربه کرده است.



1400/01/17
12:54:10
5.0 / 5
780
تگهای خبر: توریست , گردشگری , مسافر , موزه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
سفرگو SafarGoo

سفر سفرگو

گردشگری و توریسم

safargoo.ir - تمامی حقوق سایت سفرگو متعلق به آن و محفوظ می باشد